sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Nyt kutsuu mua Kuusamo




Moikka! Tulin nyt äkkiä postaamaan vielä tänkin blogin puolelle. Tosiaan, tänään saavuimme Kuusamoon pitkän ajomatkan jälkeen. Olin tosi väsynyt, koska yöllä ennen lähtöä nukuin vain alle tunnin ja autossa ehkä pari tuntia. Tän postauksen jälkeen vihdoin nukkumaan!:D Poroja on tullut jonkin verran vastaan, kamera ei vain ole ollut silloin lähettyvillä, mutta toivottavasti saisin silti niistäkin hyviä kuvia:) Jos yöllä jaksan niin, nousen kuvaamaan auringon nousua, joten nyt menen nukkumaan. :) 

2 kommenttia:

  1. Kivoja kuvia sulla! Ja tykkään muutenkin sinun molemmista blogeista!:)Nauroin kun kerroit että haluat saada poroista kuvia, kun täällä meillä niitä on ihan riesaksi asti eikä itellä tulis mieleenkään ottaa niistä tarkotuksella kuvia! :D Eikö teillä sitten ole ollenkaan poroja siellä missä asut?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti!:) Hahah, mulle se on aika uutta, että poroja kuljeskelee joka paikassa, vaikka oonhan mää muutamia kertoja ennenkin täällä ollut. :D Kotona ei ole yhden ainoaa poroa, asutaan sen verran etelässä täältä. :) Oli tänne kuitenkin noin 800 km matkaa.

      Poista